شنبه, 30 شهريور 1398
     ۱۳۹۸/۰۶/۱۰
برگزاری جلسه مدیران

صبح امروز، مورخ 98/06/10 جلسه ی مدیران شبکه های بهداشت و درمان و روسای مراکز بهداشت با حضور رئیس مرکز بهداشت استان و معاونین فنی و اجرائی برگزار گردید. در ابتدای نشست و به منظور پیگیری مصوبات جلسات گذشته، مدیران حاضر از اقدامات انجام شده گزارشی را ارائه نمودند و سپس  آقای دکتر مستوفی پیرو پایش های انجام شده از واحدهای تحت پوشش، مطالبی را در خصوص اهمیت توجه به مراجعین در واحدهای بهداشتی و انجام امور ایشان در اسرع وقت و همچنین حضور به موقع پرسنل و رعایت نظم و انضباط ادرای در مراکز مطالبی را بیان نمودند.

همچنین رئیس مرکز بهداشت استان پس از تاکید بر رعایت اصول بهره وری و استفاده حداکثری از منابع مالی و سرمایه های انسانی ، در خصوص الویت قرار دادن پرداخت های کلیه کارکنان بیاناتی را ایراد و از کلیه مدیران حاضر درخواست نمودند که در خصوص تشکیل جلسات ملاقات عمومی و رسیدگی به مشکلات و درخواست های همکاران و مراجعین اهتمام ویژه داشته و همچنین استفاده از ظرفیت خیرین را در شهرستان ها مد نظر قرار دهند. ایشان با توجه به کارزار "هرخانه یک پایگاه سلامت" توصیه نمودند که مراکز  در جذب سفیران سلامت و ارتقاء شاخص های بهداشتی استان کوشا باشند.

5.4.0.0
    V5.4.0.0