يکشنبه, 3 بهمن 1400
     ۱۴۰۰/۱۰/۰۱
💫💫💫 كسب رتبه برتر دانشگاه علوم پزشكی البرز در بسیج اطلاع رسانی "من هم آزمایش تشخیص اچ آی وی می دهم "
با تلاش فراوان کارشناسان مراکز بهداشت و حضور فعال در اماکن و مراکز تجمعی و پس از پایان کارزار ملی "اطلاع رسانی و دسترسی به تست تشخیصی اچ آی وی" در دانشگاه های سراسر کشور به مناسبت روز جهانی ایدز،، بر اساس رتبه بندی انجام شده دانشگاه علوم پزشکی البرز حائز رتبه دوم در میان 61 دانشگاه علوم پزشکی گردید.

💫💫💫 کسب رتبه برتر دانشگاه علوم پزشکی البرز در بسیج اطلاع رسانی "من هم آزمایش تشخیص اچ آی وی می دهم "

💠هم زمان با اجرای کارزار "اطلاع رسانی و دسترسی به تست تشخیصی اچ آی وی"  در دانشگاه های سراسر کشور به مناسبت روز جهانی ایدز، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز نیز با همکاری کلیه شبکه ها و مراکز بهداشت در شهرستان ها، از تاریخ 20 آبان لغایت 20 آذر  اقدام به انجام تست در گروه های هدف و عموم جامعه در سطح مناطق حاشیه ای، کمپ های ترک اعتیاد ،پاتوق ها، پارک ها، ادارات، مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت و... به صورت ثابت و یا اعزام تیم های سیار نموده است.
با تلاش فراوان کارشناسان مراکز بهداشت و حضور فعال در اماکن و مراکز تجمعی و پس از پایان این کارزار ملی ، بر اساس رتبه بندی انجام شده دانشگاه علوم پزشکی البرز در موارد زیر حائز رتبه دوم در میان 61 دانشگاه علوم پزشکی گردید:
✅ شاخص تعداد تست انجام شده
✅ نسبت تعداد تست به کل جمعیت در دانشگاه های بالای یک میلیون نفر جمعیت
✅ همچنین رتبه سوم در شاخص بیماریابی نیز نصیب تلاشگران حوزه بهداشت دانشگاه گردید .

شایان ذکر است مراکز مشاوره بیماری های استان در طول سال پذیرای افرادی می باشند که تمایل دارند تست تشخیص HIV را انجام دهند. در این مراکز بدون ارائه هیچگونه کارت شناسایی و یا احراز هویت تست رایگان برای مراجعین انجام می شود:
1.    مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری شهدای حصارک بالا: کرج، حصارک بالا، میدان شهرداری جنب پمپ گاز،مرکز مشاوره بیماری ها
تلفن    02634520292
2.    مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهید سبزه پرور: کرج ، میدان آزادگان، ابتدای خیابان 45 متری کاج(بسیج) ابتدای خیابان تختی مرکز خدمات جامع سلامت شهید سبزه پرور   تلفن:    02632525415
3.    مرکز مشاوره بیماری های رفتاری شهید کلیم الله معدن دار : هشتگرد، خیابان امام خمینی(ره) روبروی بانک تجارت،مرکز خدمات جامع سلامت شهید معدن دار   تلفن :  02644237808
4.    مرکز مشاوره بیماری های فردیس: فردیس،کانال غربی، نبش خیابان امام رضا (ع)  روبروی کتابخانه علامه امینی     تلفن:  02636562590

6.0.9.0
    V6.0.9.0