اخبار و اطلاعیه ها
برگزاری كمیته پیشگیری از بیماری های منتقله از آب و غذا در معاونت بهداشت
جلسه هماهنگی اقدامات پیشگیرانه از بیماری های منتقله از آب و غذا به ویژه وبا، با حضور مدیران شبکه های بهداشت و درمان استان امروز در معاونت بهداشت برگزار شد.
دکتر فشی معاون فنی معاونت بهداشت با توجه به اهمیت این بیماری ها با شروع فصل گرما بر ضرورت آمادگی کلیه مراکز بهداشت جهت مقابله با طغیان بیماری های اسهالی و لزوم هماهنگی و برنامه ریزی بین بخشی و درون بخشی تاکید نمود.
در این جلسه در ارتباط با هماهنگی فعالیت های مرتبط با پیشگیری از بیماری های منتقله از آب و غذا به خصوص وبا بحث و تبادل نظر صورت گرفت و در خصوص
*آموزش عموم مردم در خصوص سالم سازی سبزیجات
*تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به خصوص بستنی و آب میوه فروشی ها و همچنین جایگاه های توزیع و فروش یخ
*افزایش نظارت بر شبکه های آب رسانی
*نمونه برداری از سبزیجات و موادغذایی حساس
*نمونه گیری از بیماران اسهالی و حساس سازی پزشکان تاکید گردید.