
رئیس گروه سلامت کار
برنامه ریزی :
1. برنامه ریزی جهت انجام مطالعات لازم بمنظور آگاهی از وضعیت بهداشت محیط کار و شناخت مسائل بهداشت حرفه ای در بخش های صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات تدوین برنامه استراتژیک واحد
2. تدوین برنامه های دوره های آموزشی برای گروه های هدف
3. برآورد و تامین منابع و امکانات و الزامات مورد نیاز جهت اجرای برنامه های بهداشت حرفه ای
سازماندهی :
4. هماهنگی درون بخشی با سایر واحدهای مرکز بهداشت ومراکز بهداشتی درمانی تابعه
5. هماهنگی بین بخشی و برون بخشی با سازمان های مرتبط ( معاونت، اداره کل کار و امور اجتماعی، سازمان محیط زیست، شهرداری ، اتحادیههای صنفی و...).
نظارت و پایش :
7. نظارت و پایش فعالیت های بهداشت حرفهای ستاد و مراکز تابعه و ارائه نظریات کارشناسی جهت رفع مشکلات موجود.
8. نظارت بر تجزیه و تحلیل عملکرد بهداشت حرفه ای مراکز و تهیه و ارسال فیدبک به مراکز مربوطه.
9. نظارت بر اجرای طرح های بهداشت حرفه ای ( طرح خانه های بهداشت کارگری، بهگر و ... ).
10. نظارت و پیگیری تاسیس مراکز بهداشتکار و خانههای بهداشت کارگری در کارخانجات تحت پوشش.
*هدایت و رهبری
11. هدایت برنامه استراتژیک واحد
12. تلاش در جهت حفظ و تقویت روحیه مشارکتی و انگیزش کارکنان بمنظور ارتقاء فرآیندهای واحد.
13. تهیه و تدوین دستورالعمل های اجرائی فرآیندهای واحد بهداشت حرفه ای و بازنگری این دستورالعمل ها در صورت نیاز.
*سنجش
تجزیه و تحلیل داده ها
*امور جاری
14.همکاری در اجرای طرح های تحقیقاتی ملی و مقطعی.
15.بررسی پیشنهادات و پیگیری حل مشکلات واحدهای تحت نظارت.
16.تهیه و تنظیم بخشنامهها و دستورالعمل های کاری مورد نیاز و ابلاغ به مراکز تابعه.
- اجرای قانون کار که فصل 4 قانون کار تکلیف کارفرما را در قبال مسایل بهداشت کار تعیین کرده و در بازرسی نظارت بر نحوه اجرای فصل 4 قانون کار
- - برنامه ریزی، هدایت، نظارت و ارزشیابی فعالیت های بهداشت حرفه ای و طب کار در قالب برنامه های ابلاغی
- نظارت، پایش، ارزشیابی و کنترل سیستم ثبت اطلاعات و گزارش دهی فعالیت های بهداشت حرفه ای از سطح مراکز به استان و تهیه شاخص های بهداشت حرفه ای در جهت بهبود و ارتقاء سیستم مدیریت اطلاعات بهداشت حرفه ای.
- نظارت بر انجام معاینات پزشکی شاغلین در مراکز دولتی و خصوصی (ماده 92 قانون کار)
- پیگیری اجرای ماده 93 قانون کار (تشکیل کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار و جذب مسئول بهداشت حرفه ای در کارگاه ها و موسسات مشمول قانون کار)
- نظارت بر اعمال مقررات قانونی و استانداردهای بهداشت حرفه ای و طب کار و آیین نامه های مربوطه در سطح کارگاه ها و محیط های کارگری.
- تطبیق دستور العمل های سطح بالاتر با شرایط محلی، شناخت و گزارش نارسایی ها و پیشنهاد راه حل های مناسب برای رفع تنگناهای موجود به سطح ستادی.
- بررسی و شناخت مشاغل سخت و زیان آور در حرف گوناگون و تهیه گزارش از مشاغل مختلف جهت طرح در کمیته مشاغل سخت و زیان آور.
کارشناس سلامت کار :
- شناسائی و جمع آوری اطلاعات و آمار مشاغل بخشهای صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات تحت پوشش مرکز بهداشت
- بازدید از کارگاه های تازه تاسیس جهت صدور صلاحیت بهداشتی.
- ثبت و پیگیری شکوائیه های بهداشتی دریافت شده تا حصول نتیجه.
- بازدید مشترک از کارخانههای دارای خانه بهداشت کارگری و نظارت بر انجام فعالیت های بهداشتیاران کار.
- بازدید مشترک از کارخانههای مراکز بهداشت کار و نظارت بر انجام فعالیت های پرسنل شاغل درآن
- همکاری در برنامهریزی و اجرای دورههای آموزشی برای گروه های هدف (کارفرمایان، کارگران، پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت، بهورزان، مراقبین سلامت، کارشناس صنایع، بهداشتیاران کار، بهگران و کارآموزان ).
- همکاری در اجرای طرح های تحقیقاتی، ملی و مقطعی.
- جمع آوری و جمعبندی آمار فعالیت های بهداشت حرفه ای بصورت سه ماهه، شش ماهه و سالیانه.
- تجزیه و تحلیل دادههای آماری و گزارش فعالیت های واحد.
- معرفی کارگاه های متخلف از موازین بهداشت حرفهای به مراجع قضائی.
- ایجاد هماهنگی درون بخشی و برون بخشی برای جلب مشارکت فعال یا جلب همکاری عوامل موثر در اجرای برنامه های بهداشت حرفه ای مجموعه
- مطالعه، جمع آوری و بررسی و تجزیه وتحلیل اطلاعات اولیه مورد نیاز جهت سیاستگذاری و برنامه ریزی و اجرای برنامه های سالم سازی محیط کار .
- بازدید منظم مطابق با برنامه از قسمت های مختلف مجموعه و ثبت گزارشات بازدید و انعکاس گزارش بازدید به همراه راهکارهای کنترلی پیشنهادی به مدیریت مجموعه و کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار
- شناسایی، ارزیابی، کنترل و ارزشیابی عوامل زیان آور محیط کار
- ارائه راه حل های فنی و مهندسی و اداری در جهت کاهش مواجهه و تماس شاغلین واحد ها با عوامل زیان آور موجود
- تشکیل جلسات پیگیری و بررسی روند پیشرفت اهداف و برنامه های ایمنی و بهداشتی با واحدهای مجری و بهره بردار
- همکاری و مشارکت فعال در برگزاری گردهمایی و سیمنارهای بهداشتی
- برنامه ریزی، پیگیری اجرا، نظارت، پایش و ارزشیابی معاینات سلامت شغلی
- برنامه ریزی، پیگیری اجرا، نظارت، پایش و ارزشیابی سنجش عوامل زیان آور محیط کار
- پایش گروه های هدف( کارشناسان صنعت، بهورزان، مراقبین سلامت، پزشکان واحدهای کاری، پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت)
- بررسی، برنامه ریزی و نظارت بر تهیه، توزیع و کاربرد صحیح وسایل حفاظت فردی
- نظارت و ابلاغ دستورالعمل های اجرائی فرآیندهای بهداشت حرفه ای
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: