دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

معاونت بهداشتی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
22 مهر 1404 سایت قدیم English
bg

نام و نام خانوادگی: فاطمه قاسمی مدانی

مدرک تحصیلی: کارشناسی

سمت: مسئول گروه بهبود تغذیه جامعه

مسئولیت‌های فعلی: مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه

تلفن تماس 02632548767

 

معرفی واحد

گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی البرز ماموریت داردبا بکارگیری کارشناسان تغذیه زبده واجرای مداخلات برنامه ریزی شده و مانیتورینگ شاخصهای تغذیه ای درنهایت درراستای بهبود وضعیت امنیت غذایی استان وارتقاءسطح دسترسی فیزیکی ،اقتصادی ،فرهنگی و افزایش سواد تغذیه ای و رهایی از بیماریهای مرتبط با تغذیه درچارچوب اهداف و سیاستهای وزارت بهداشت ،درمان وآموزش پزشکی گام برداردهمچنین با استفاده از تمهیداتی از قبیل مشارکت در تدوین سیاست های نوین درعرصه غذا وتغذیه ،فرهنگ سازی تغذیه صحیح ،تحقیق وپایش واقدامات پیشگیرانه و درمانی درحیطه بیماریهای مرتبط با تغذیه نیز فعال می باشد .

کاهش شیوع سوء‌تغذیه در گروه‌های آسیب‌پذیر (کودکان، نوجوانان، زنان باردار و سالمندان و بیماران)

کاهش شیوع اضافه وزن و چاقی در گروه‌های سنی مختلف

کاهش شیوع  کمبود ریزمغذی‌های شایع (ید، آهن، روی، ویتامین A و ویتامینD )در گروه‌های سنی مختلف

کاهش میانگین دریافت روزانه چربی و روغن در خانوارها  واصلاح الگوی روغن مصرفی

ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه‌ای گروه‌های هدف

افزایش میانگین دریافت روزانه میوه‌ها، سبزی‌ها، شیر و لبنیات در خانواده‌ها

برنامه های جاری درواحدبهبود تغذیه

برنامه حمایت تغذیه ای کودکان دارای سوء تغذیه با همکاری اداره کارورفاه تعاون استان

برنامه حمایت تغذیه ای مادران باردار وشیرده با همکاری کمیته امداد امام ره

برنامه پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید(IDD)

برنامه بهبود وضع تغذیه نوجوانان

برنامه مکمل یاری مدارس با آهن وویتامین د

برنامه پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در نوجوانان (ایران اکو)

برنامه پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در کودکان زیر 5 سال(ایران اکو)

برنامه پایگاه تغذیه سالم در مدارس

برنامه فرهنگ سازی مصرف نان کامل

فرهنگ سازی مصرف شیر و لبنیات

برنامه مدیریت تغذیه در بحران

برنامه مکمل یاری گروه های سنی

همکاری در سامانه کشوری 4030

برنامه ریزی و اجرای بسیج ملی تغذیه برنامه بهبود تغذیه در مناسبت ها

برنامه توانمندسازی کارکنان بین بخشی در سازمان ها و ادارات درخصوص تغذیه سالم

برنامه بهبود تغذیه میانسالان

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: