دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

معاونت بهداشتی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
27 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1392/04/29 - 07:54
  • - تعداد بازدید: 6
  • - تعداد بازدیدکننده: 6
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مطالب آموزشی

توصیه های بهداشتی ماه مبارك رمضان

اطلاعیه بهداشتی


>باتبریک حلول ماه ضیافت و غفران الهی ، دانشگاه علوم پزشکی>البرز از شهروندان محترم تقاضا می نماید به منظور حفظ سلامت خود وخانواده نکات بهداشتی زیر را مورد توجه قرار دهند .


>


>1- بامیه وزولبیا ، آش وحلیم ، شیرینی های سنتی ودیگر مواد غذایی ویژه ماه مبارک رمضان را از فروشگاه>های بهداشتی و درظروف استاندارد خریداری نمایند و هرگز از محل هایی که مواد غذایی یاد شده را به صورت >فله ای وروباز ودربسته بندی غیربهداشتی عرضه می نمایند خرید ننمایند .


2- درتوزیع>نذورات از ظروف یکبار مصرف گیاهی ( تهیه شده از مواد اولیه با مشخصات بهداشتی ) ترجیحا" از مواد تجزیه پذیر با پایه گیاهی استفاده شود .


3- برای تهیه شربت وسایر نوشیدنی ها از آب سالم لوله کشی ومورد تایید مقامات بهداشتی استفاده گردد.


4-یخ هایی که باوسائط نقلیه روباز وغیربهداشتی حمل ودر محیط های غیرمطمئن نگهداری و عرضه می شوند>> به لحاظ خطر انتقال بیماری های عفونی روده ای مورد تایید نمی باشند .


5- سبزیجات خام را ابتدا پس از پاک کردن وشستشوی اولیه>با استفاده از مواد شوینده انگل زدایی و سپس>با یک ماده گندزدایی کننده مناسب ، میکروب زدایی و در نهایت پس از شستشو با آب سالم مصرف نمایند .


6- برای طبخ عمده مواد غذایی درمناسبت های ویژه ماه مبارک رمضان ضمن مشورت با کارشناسان بهداشت محیط نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی ، از روغن های با ترانس پایین (روغن مایع یا نیمه جامد ) ونمک تصفیه شده ید دار استفاده گردد .


7- به منظور جلوگیری از مسمومیت های احتمالی ، مواد غذایی تهیه شده را قبل از توزیع درشرایط دمایی بالاتر از 60 درجه سانتی گراد ویا پائین تراز 8 درجه سانتیگراد نگهداری نمایند .


8- ضمن رعایت پاکیزگی، درحفظ بهداشت ونظافت مساجد با خادمین ومتولیان آنها همکاری نمایند .


گروه بهداشت محیط


معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

  • گروه خبری : مطالب آموزشی
  • کد خبر : 314459
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: