اخبار و اطلاعیه ها
طرح تشدید نظارت های بهداشت محیط در ماه رمضان

طرح تشدید نظارت های بهداشت محیط در ماه رمضان
ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان >بدینوسیله به اطلاع می رساند گروه بهداشت محیط از تاریخ 08/04/1393 لغایت 06/05/1393 طرح تشدید بازرسی را در سطح استان اجرا می نماید. از همشهریان محترم تقاضا می شود ضمن رعایت موازین بهداشتی ذیل در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن بین راهی مراتب را به مراکز بهداشت تابعه و سامانه ارتباطات مردمی با شماره تلفن 1490 گزارش فرمائید.
1- از زولبیا، بامیه، خرما و شیرینی های سنتی ویژه ماه مبارک رمضان که به صورت فله ای و یا در بسته بندی های غیر مجاز عرضه می شود، خودداری نمایید.
2-در تهیه غذا از روغن با ترانس پایین و ترجیحا روغن مایع استفاده شود.
3- از خرید مواد غذایی مورد عرضه توسط فروشندگان دوره گرد خودداری نمایید.
4- از خرید مرغ و ماهی که حالت ارتجاعی خود را از دست داده (اثر انگشت روی آن باقی می ماند) خودداری >نمائید.
5- از مصرف شیرموز- معجون- بستنی سنتی تهیه شده با شیر غیر پاستوریزه و نجوشیده در آبمیوه>> فروشی ها و قنادی ها خودداری نمائید.
6- غذای خنک شده را مجددا خوب گرم نمائید(حداقل 70درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه).
7- مواد غذایی فاسد شدنی را در یخچال نگهداری نمایید(دردمای 8-2 درجه سانتی گراد) .
8- از خرید مواد غذایی فله و بدون مشخصات خودداری نمائید.
9-مناسب ترین ظروف برای توزیع نذورات و افطاردهی حاوی مواد غذایی، ظروف یکبار مصرف گیاهی و تجزیه پذیر و در درجه بعد ظروف سلولزی می باشد.
10- عرضه سالاد و سبزی همراه غذا در مساجد و نذورات با رعایت مراحل سالمسازی صورت گیرد.
11- قبل از خوردن غذا و بعد از رفتن به توالت دست های خود را با آب و صابون مایع خوب بشوئید.
12-در تهیه غذا و پخت برنج و همچنین سر سفره حتما از نمک های یددار تصفیه شده استفاده شود.
13-توزیع غذای پخته شده فقط به صورت گرم صورت گیرد.
14- زولبیا، بامیه و سایر شیرینی های>مخصوص ماه رمضان را فقط از مراکز تولید آنها بخرید و از خرید بدون مشخصات این محصولات از خواروبارفروشی ها خودداری نمائید.