دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

معاونت بهداشتی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
27 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1393/03/18 - 07:41
  • - تعداد بازدید: 8
  • - تعداد بازدیدکننده: 8
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
اخبار و اطلاعیه ها

كارگاه آموزشی طغیان های ناشی بیماری های منتقله از آب و مواد غذایی



کارگاه آموزشی طغیان های ناشی>بیماری های منتقله از آب و مواد غذایی در تاریخ 11/3/1393 در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی با حضور>کارشناسان مسئول و کارشناسان برنامه بیماری ها و>بهداشت محیط مراکز بهداشت شهرستان های تابعه معاونت بهداشتی دانشگاه البرز برگزارگردید. عناوین و موضوعات مورد بحث در کارگاه به شرح زیر توسط مدرسین ارائه شد:


انجام هماهنگی و مشارکت در حرکت>همزمان اعضای تیم جهت>بررسی طغیان، کنترل و پیشگیری از گسترش آن، شناسایی و حذف مواد غذایی آلوده، شناسایی عوامل خطر مرتبط با میزبان، عامل بیماری زا و محیط، شناسایی عواملی که در آلودگی، رشد، بقا و انتشار عامل احتمالی بیماری نقش دارند، پیشگیری از طغیان های آتی و تقویت سیاست های ایمنی مواد غذایی، استفاده از داده های اپیدمیولوژیک برای ارزیابی خطر پاتوژ ن های منتقله از آب و غذا، ده مرحله بررسی پیدمیولوژیک یک طغیان.



































































  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبر : 314606
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: