اخبار و اطلاعیه ها
كارگاه آموزشی طغیان های ناشی بیماری های منتقله از آب و مواد غذایی
کارگاه آموزشی طغیان های ناشی>بیماری های منتقله از آب و مواد غذایی در تاریخ 11/3/1393 در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی با حضور>کارشناسان مسئول و کارشناسان برنامه بیماری ها و>بهداشت محیط مراکز بهداشت شهرستان های تابعه معاونت بهداشتی دانشگاه البرز برگزارگردید. عناوین و موضوعات مورد بحث در کارگاه به شرح زیر توسط مدرسین ارائه شد:
انجام هماهنگی و مشارکت در حرکت>همزمان اعضای تیم جهت>بررسی طغیان، کنترل و پیشگیری از گسترش آن، شناسایی و حذف مواد غذایی آلوده، شناسایی عوامل خطر مرتبط با میزبان، عامل بیماری زا و محیط، شناسایی عواملی که در آلودگی، رشد، بقا و انتشار عامل احتمالی بیماری نقش دارند، پیشگیری از طغیان های آتی و تقویت سیاست های ایمنی مواد غذایی، استفاده از داده های اپیدمیولوژیک برای ارزیابی خطر پاتوژ ن های منتقله از آب و غذا، ده مرحله بررسی پیدمیولوژیک یک طغیان.

