اخبار و اطلاعیه ها
17مهر ماه گرامیداشت روز جهانی تخم مرغ
نکات مورد توجه در هنگام خرید و نگهداری تخم مرغ
نکات مورد توجه در هنگام خرید و نگهداری تخم مرغ
◄ پوسته تخم مرغ غیر بسته بندی در معرض آلودگی های محیطی و ترشحات تنفسی افراد مختلف است، لذا در شرایط همه گیری کرونا ویروس از خرید و مصرف تخم مرغ غیربسته بندی خودداری کنید.
◄ تخم مرغ را در بسته بندی های بهداشتی خریداری و بسته بندی آن را ضدعفونی کنید.
◄ تخم مرغ بسته بندی شده را با بسته اصلی آن در یخچال نگهداری کنید.
◄ بلافاصله پس از خرید تخم مرغ، آن را در یخچال بگذارید.
◄ تخم مرغ را از فروشگاه هایی که مبادرت به نگهداری تخم مرغ در یخچال می نمایند، خریداری کنید.
◄ تخم مرغ های غیربسته بندی را به دلیل اینکه دارای امکان شکستگی، ترک و آلودگی هستند، خریداری نکنید.
◄ اگر در طی حمل به منزل تخم مرغی ترک برداشت و یا شکست محتویات آن را در یک ظرف تمیز و درپوش دار ریخته، در یخچال نگهداری و طی حداکثر دو روز آن را مصرف کنید.
◄ هرگز تخم مرغ را برای نگهداری نشویید زیرا راه ورود میکروب از طریق منافذ موجود روی پوسته باز می شود و آلودگی به داخل آن راه می یابد، ولی بسته بندی آن را ضدعفونی کنید.
◄ بهترین درجه حرارت نگهداری تخم مرغ در یخچال صفر تا 4 درجه سانتی گراد و رطوبت 85 درصد است.
◄ گرماي بيش از حد باعث تسريع در كاهش كيفيت تخم مرغ و افزایش سرعت فاسدشدگی آن مي­شود كه اين امر خود را با مخلوط شدن زرده و سفيده نشان می دهد.
◄ تخم مرغ داراي روزنه هاي بسياري در سطح پوستة خود است و از اين طريق قادر است بوي ساير مواد غذايي را به خود جذب نمايد، برای جلوگيري از اين امر تخم مرغ ها را در بسته بندي خود در يخچال نگهداري کنید.
◄ تخم مرغ تازه را مي توان حدود 4 هفته در يخچال نگهداري کرد. تخم مرغ نیز مانند همه مواد غذايي باید تاريخ مصرف مناسبي داشته باشد.