دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

معاونت بهداشتی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
22 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1404/07/20 - 10:35
  • - تعداد بازدید: 10
  • - تعداد بازدیدکننده: 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

24 مهر ماه روز جهانی غذا

پبا م های روز جهانی غذا

 

  • خرید مواد غذایی به اندازه نیاز، نه تنها از هدررفت جلوگیری می‌کند، بلکه به مدیریت بهتر بودجه خانوار نیز کمک می‌کند.
  • در دین ما مسلمانان اسراف حرام است ودور ریختن غذا برکت را از خانواده ما کم خواهد کرد . 
  • در مواقعی که گرسنه وخسته هستید هرگز خرید نکنید زیرا ضمن انتخابهای نادرست غالبا بیشتر ازنیازتان خرید می کنید .
  • با استفاده از روش‌های نگهداری مناسب و توجه به تاریخ انقضا، می‌توانیم از دورریز غذا جلوگیری کنیم.
  • به منظوئر حفظ سلامت وتازگی نان وهمچنین پیشگیری ازبیات شدن نان هنگام خرید نان همیشه از کیسه پارچه ای تمیز استفاده کنید .
  • خمیر جداشده از بعضبی از نان های مصرفی رادورنریزید .می توانید آن را خشک کرده وبه عنوان پودر در پخت بعضی غذاها مانند انواع کوکو ویا کتلت استفاده کنید .
  • نگهداری نان در یخچال باعث بیات شدن وافزایش دورریز نان می شود .برای نگهداری نان آ« را بسته بندی ودر فریزر بگذارید .
  • از همه قسمتهای سبزیجات مانند ساقه وبرگ تازه آن می توان برای غذای اصلی ،سوپ ویاسالاد استفاده کرد .
  • خرید از کشاورزان محلی و استفاده از محصولات فصلی، باعث کاهش اثرات محیط‌زیستی حمل و نقل و حمایت از تولیدات محلی می‌شود.
  • اگر امکان کاشت در خانه یا حتی در آپارتمان وجود داشته باشد، کاشت سبزیجات یا گیاهان مفید می‌تواند هم در هزینه‌ها صرفه‌جویی کند و هم کمک کننده به محیط‌زیست باشد.
  •  شرکت در رویدادهای مرتبط، به اشتراک گذاشتن اطلاعات مفید در شبکه‌های اجتماعی و صحبت با دوستان و خانواده، می‌تواند به گسترش فرهنگ تغذیه سالم و کاهش هدررفت غذا کمک کند.
  • گروه خبری : اخبار,اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبر : 344777
کلمات کلیدی
ادمین معاونت بهداشتی
خبرنگار

ادمین معاونت بهداشتی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: