آغاز پویش ملی تغذیه در استان البرز

دکتر جودکی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز با اعلام این خبر افزود: درطول دو دهه گذشته هم زمان با افزایش شیوع چاقی واضافه وزن ، تمایل به استفاده از رژیمهای غذایی با چربی، نمک و قند بیشتر که به عنوان گذار تغذیه ای از آن یاد می شود، منجر به تهدید سلامت جامعه گردیده است. نامطلوب بودن وضعیت اقتصادی بخشی از جامعه، باعث شیوع استفاده از غذاهای پرکالری و با ارزش تغذیه ای پایین و عدم تعادل در رژیم غذایی شده است. پویش ملی تعذیه سالم هم زمان با سراسر کشور با شعار "روغن سالم، غذای سالم ،خانواده سالم" از 17تا30 آذرماه در استان البرز برگزار می گردد . هدف از این پویش، آموزش و فرهنگ سازی درخصوص اصلاح الگوی مصرف روغن و پیشگیری از شیوع بیماری های غیرواگیر( فشارخون، دیابت، سرطان ها، سکته های قلبی و مغزی) می باشد. در این پویش واحدهای بهبود تغذیه مراکز بهداشت استان با تلاش و همت کارشناسان تغذیه، با برگزاری فعالیت های مختلف آموزشی جامعه نگر، در راستای آگاه تر کردن جامعه در انتخاب صحیح نوع ومیزان روغن مصرفی، حضور فعال دارند .
عناوین روزهای پویش ملی تغذیه سالم با شعار " روغن مناسب، غذای سالم،خانواده سالم"
روزهای هفته | عناوین روزها |
شنبه (17 آذر) | روغن و میزان مورد نیاز روزانه |
یکشنبه (18 آذر) |
قلب سالم با مصرف روغن مناسب |
دوشنبه (19 آذر) | نقش رسانه ها در انتخاب روغن مناسب |
سه شنبه (20 آذر) | روغن کانولا ، روغن سلامتی |
چهارشنبه (21 آذر) | روغن و باورهای نادرست |
پنجشنبه (22 آذر) | نقش نشانگر تغذیه ای در انتخاب روغن مناسب |
جمعه (23 آذر) | روغن گیاهی یا حیوانی |
شنبه (24 آذر) | روغن سرخ کردنی بهترین روغن برای سرخ کردن |
یکشنبه (25 آذر) | مضرات اسید چرب ترانس برای سلامتی |
دوشنبه (26 آذر) | روغن و کنترل وزن |
سه شنبه (27 آذر) | حفظ سلامتی با اصلاح الگوی مصرف روغن |
چهارشنبه (28 آذر) | روغن و ارتباط آن با بیماری های مزمن |
پنجشنبه (29 آذر) | روغن و ارتباط آن با ابتلا به سرطانها |
جمعه (30 آذر) | روغن و نگهداری و مصرف صحیح آن |
نظر دهید