اقدامات بازرسان بهداشت محیط هم زمان با عید سعید قربان
همزمان با فرا رسیدن عید قربان و با توجه به اهمیت ذبح بهداشتی دام ها، بازرسین بهداشت محیط استان البرز در قالب 21 تیم بازرسی و با هماهنگی سازمان دامپزشکی و شهرداریها ازساعات اولیه شروع فعالیت میادین و جایگاههای موقت عرضه و کشتار دام فعالیت خود را آغاز و تا پایان روز در این مراکز حضور یافته و بر وضعیت بهداشت محیط مراکز مذکور نظارت کردند.

هدف اصلی این طرح، آموزش مراجعین در خصوص تهیه دام سالم با تأیید کارشناسان دامپزشکی، نحوه حمل بهداشتی و نگهداری گوشت، نظارت بر سلامت آب مصرفی، وضعیت دفع فاضلاب تولیدی، خونابه و پسماندهای تولیدی و سلامت فردی شاغلین (داشتن کارت بهداشت، لباس کار، رعایت بهداشت فردی و ...)، نظافت و گندزدایی ابزار و محیط بود. در این راستا تعداد 56 مورد کلرسنجی آب و 20 مورد نمونه برداری از آب مصرفی بعمل آمد.