دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

معاونت بهداشتی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
23 مهر 1404 سایت قدیم English
bg
  • 1403/03/30 - 10:59
  • - تعداد بازدید: 25
  • - تعداد بازدیدکننده: 24
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اقدامات بازرسان بهداشت محیط هم زمان با عید سعید قربان

همزمان با فرا رسیدن عید قربان و با توجه به اهمیت ذبح بهداشتی دام ها، بازرسین بهداشت محیط استان البرز در قالب 21 تیم بازرسی و با هماهنگی سازمان دامپزشکی و شهرداری‌ها ازساعات اولیه شروع فعالیت میادین و جایگاه‌های موقت عرضه و کشتار دام فعالیت خود را آغاز و تا پایان روز در این مراکز حضور یافته و بر وضعیت بهداشت محیط مراکز مذکور نظارت کردند.

هدف اصلی این طرح، آموزش مراجعین در خصوص تهیه دام سالم با تأیید کارشناسان دامپزشکی، نحوه حمل بهداشتی و نگهداری گوشت، نظارت بر سلامت آب مصرفی، وضعیت دفع فاضلاب تولیدی، خونابه‌ و پسماندهای تولیدی و سلامت فردی شاغلین (داشتن کارت بهداشت، لباس کار، رعایت بهداشت فردی و ...)، نظافت و گندزدایی ابزار و محیط بود. در این راستا تعداد 56 مورد کلرسنجی آب و 20 مورد نمونه برداری از آب مصرفی بعمل آمد.

  • گروه خبری : اخبار,اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبر : 332720
کلمات کلیدی
ادمین معاونت بهداشتی
خبرنگار

ادمین معاونت بهداشتی

تصاویر

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: